Pestlőrinci edzések

Értékelés:
(0 szavazat)

Pestlőrinci edzések

 

Gulner

 

Sziasztok!

Pár lelkes autós társunkal szervezünk szőnyeges elektromos autós edzést Budapesten a XVIII. kerületi Gulner iskola tornatermében, az őszi/téli/tavaszi szezonban, lehetőségek szerint havonta egy alkalommal.

A terem szőnyeges borítású, a pálya méreteiből adódóan 1/10-es autóknak a legmegfelelőbb a játék, de nincs megkötés, lehet jönni kisebb autókkal is! A szőnyeg kb 450nm, minden alkalommal porszívózzuk, a pálya elválasztók gyalult fából készültek, autóbarát "éltelenítést" végeztünk, a bólyák saját készítésűek (műgyantából öntve). A teremben sajnos nincs elég szék, asztal, vagy hosszabbító, ezért kérünk benneteket ezt mindenki hozzon magával!

Természetesen az edzések előtt a jelentkezők számától és az autóktól függően készítünk majd motor körszám alapján edzés időszakokat (etapokat), hogy elkerüljük a nagy csattanásokat, illetve ezen kívül frekvencia egyeztetést is végzünk! Ezen okokból kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint a nevezési felületen jelezze edzési szándékát, hogy nagyszámú jelentkező esetén fel tudjunk készülni, de akinek nincs lehetősége nevezni, természetesen azt is szeretettel várjuk!

Egy kis kedvcsináló egy korábbi edzésről:

Az edzés fórumai:

http://rchub.hu/hu-HU/forum/edzesek/12-pestlorinci-edzesek#59

http://forum.rcmodell.hu/index.php/topic,38778.0.html

http://www.rcauto.hu/forum_posts.asp?TID=409&PN=1

Minden egyes kezdőt és haladót szívesen látunk!

Konvi