Elektromos MB - Fontos Közlemény Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Kedves Modellezők!

A hétvégi Elektromos Magyar Bajnokság díjátadóján bejelentésre került a jelenlévőknek, azonban így a fórumon keresztül talán mindenkihez eljuthat az alábbi bejelentés:

Az Elektromos Magyar Bajnokság szervezésében Kiss-Orbán László a jövőben nem vesz részt.

Laci még a 2006-os téli szezonban fogott bele egy téli bajnokság szervezésébe, amely hamar sikeres lett, így a következő évtől kezdve az ő szervezésében került megrendezésre az MMSZ keretein belül működő Elektromos Magyar Bajnokság. Ő vette először észre, hogy szükség van egy ilyen sorozatra, és ami még fontosabb, hogy kész is volt tenni érte. Ez rengeteg energiáját emésztette fel az évek során, de sikerült idehoznia két szezonban is az European Touring Series-t, mely Európa egyik legsikeresebb sorozata lett és hazai szinten is több nagyon sikeres szezont tudhatunk magunk mögött az ő szervezésében.

Elérkezett azonban a változás ideje. Az idei évben, mint ahogy látható is volt, a szervezésben és a szezon előkészítésében is egyre nagyobb szerepet vállaltam és ezentúl én veszem át Lacitól az eddig általa ellátott feladatokat.

A sorozat Budapesti fordulóinak gördülékeny lebonyolításában segítségemre lesz az RC Aréna csapata, illetve igyekszünk egy olyan állandó teljeskörü személyzet (technikai átvétel, versenybíró, fotós) létrehozását, amely a rendezvények színvonalát a megszokott magas szinten viszi tovább.

Lacinak ezúton is szeretném megköszönni az elmúlt 6-7 év munkáját, a továbbiakban versenyzőként találkozhattok vele a versenyeken.

Üdvözlettel,

Rajki Bálint
MMSZ Elektromos Szakág Vezető

Megjelent: 4844 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned