Off-Road MB 2013 Kiemelt

Értékelés:
(0 szavazat)

Off-Road MB 2013

MBkep

Kedves versenyzők, modellezők!

 Év eleje lévén, elkészült az idei esztendőre érvényes Off-Road Magyar bajnokság szabályzata, és kialakult az idei versenytervezet is, mely akkor válik hivatalossá, ha minden rendezőtől beérkeznek a rendezői nyilatkozatok,-legkésőbb február 15-ig-.

Bízunk benne, hogy ez csupán formaság, hisz mindenkivel egyeztetve lettek az idei elvárások.

Az idei sorozat 6 fordulós lesz, 5 a már eddig is ismert pályán kerül megrendezésre, valamint a 6.-ik záró futamot egy új helyszínen, Budakeszin rendezzük meg. http://kesziring.hu/

 A szabályzatban történt néhány változás, kérek minden érdekeltet, hogy szánja rá azt a 20-25 percet, és olvassa el, nehogy a későbbiekben kellemetlen meglepetés érje.

Kiemelném a legfontosabb eltérést, mely szerint ebben az évben a bajnoki kategóriákban KÖTELEZŐ AZ MMSZ TAGSÁG megléte, melyet minden alkalommal igazolni kell majd az MMSZ kártya bemutatásával. Már most készíttessétek el, nehogy kifussatok az időből.

Változtak a kategóriák is, töröltük a robbanós Truggy-t, az 1/10 Buggy-t, viszont új kategóriaként bekerült betétfutamként (nem MB. futam) az Alap kategória, gyakorlatilag bármilyen 1/8, 1/10 Off-Road autóval induló versenyző számára. Alap kategóriában nem feltétel az MMSZ tagság megléte.

Rajtszámok tekintetében kérnék minden MB-n, és RCOR futamokon induló versenyzőt, hogy lehetőség szerint engem keressen. Kiss Ferenc, -Pöttyöske-, 30/9-045-485, illetve személyes üzenetben.

Az idáig kiosztott lista.

Az idei szabályzat itt érhető el, Pirossal az idén életbe lépő változásokat olvashatjátok:

Bízom benne, hogy sikeres év elé nézünk, mindenkit szeretettel várunk az első versenyen Debrecenben, addig is jó felkészülést, és sikeres szereplést a téli sorozatokban mindenkinek.

Üdvözlettel:

   Kiss Ferenc

 

Megjelent: 5825 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned