Nyereményjáték az RcHUB-on

Értékelés:
(1 szavazat)

Minden hónap végén sorsolást tartunk, melyen egy ingyenes nevezést lehet nyerni egy szabadon választott RcHUB-on regisztrált* versenyre.

Részvételi feltételek:

  • A felhasználó az adott hónapban részt vett legalább egy az RcHUB-on regisztrált* versenyen (a nevezési felületen leadta a nevezését és el is ment az adott versenyre ahol befizette a nevezési díjat - a nyeremény nevezés nem jogosít fel a sorsoláson való részvételre)
  • Csak a saját néven leadott nevezés vesz részt a sorsoláson
  • A felhasználónak fel kell iratkozva lennie az RcHUB heti hírlevelére (minden felhasználó automatikusan feliratkozik, a hírlevélben lévő link segítségével lehet leiratkozni)
  • A felhasználó "Like"-olta az RcHUB oldalát a Facebook-on
  • A felhasználó nem tagja az RcHUB csapatának, illetve nem tagja semelyik versenyt szervező csapatnak

A szerencsés nyertest kilétét közzétesszük a fórumban, illetve a regisztrációban megadott email címen kiértesítjük. A nyertesnek a kiértesítéstől számított öt napon belül nyilatkoznia kell, hogy az elkövetkező hónapban melyik az RcHUB-on regisztrált* versenyen kívánja felhasználni az ingyenes nevezést.


A nyereményt csak a megadott határidőn belül megérkezett visszajelzés esetén tudjuk biztosítani.
Az ingyenes nevezés csak a nyertes által meghatározott versenyen - adott fordulóban, egy kategóriában - használható fel. A nyeremény nem átruházható és a későbbiekben nem változtatható meg.

* Az RcHUB-on regisztrált verseny: az a verseny aminek a nevezése az RcHUB-on történik. Csak a versenysorozatok számítanak bele, egyedi eseményeken nem lehet érvényesíteni a nyereményt.

Megjelent: 4034 alkalommal