Pestlőrinci edzések

Értékelés:
(0 szavazat)

Pestlőrinci edzés - Gullner Iskola

Gulner

Sokan kérdezik, hogy Budapesten hol lehet kötetlenül autózni. Ezzel kapcsolatban az alábbi levelet kaptuk a szervezőtől:

"Ennek a reklámlehetőségnek nagyon örülnénk.
Pont az elmúlt edzésen beszélgettünk róla, hogy miként tudnánk további emberekhez eljuttatni az igét: kérem szépen itt nálunk kezdő modellezők játszanak tét nélkül.
Pusztán a szórakozás miatt megtűzdelve 1-2 versenyzővel akik viszont rendkívül segítőkészek és minden kezdőt ellátnak hasznos tanáccsal. Volt olyan eset is, amikor a tapasztaltabb kollégák egész nap mások autóit állítgatták szerelgették és nem volt idő a saját technikával gyakorolni.

Jellemzően 15-20 ember van jelen - súrlódások még nem voltak, de mivel sok a kezdő ezért kicsit több ütközés a jellemző.
Ha nagyon sokan vagyunk és van igény akkor megosztjuk az embereket kezdő/haladóra és időtábla alapján megyünk így kímélve a technikát.
Nálunk 3000 egy napi edzés. Egy ember korlátlan számú autóval jöhet. Szervezünk kaja rendelést, szoktunk vinni kvfőzőt stb.
Amit mi kérünk csak annyi, hogy tiszta autóval jöjjenek, ne a sárból kirángatott buggy-val. Csavar, alkatrész ne lógjon ki a technikából, hogy kíméljük a szőnyeget.
A terem kicsi ezért az emberek közel vannak egymáshoz és a pályához - a hangulat nagyon baráti."

Néhány videó az edzésekről:

{youtube}LLjZgSqKGyE{/youtube}

 

{youtube}baD3mQ89sjI{/youtube}

 

 {youtube}aVqP3bvkEhE{/youtube}

{youtube}xF5ujnflqJE{/youtube} 

Nevezni a következő edzésre itt lehet: http://rchub.hu/hu-HU/naptar/icalrepeat.detail/2015/03/28/496/-/pestlorinci-edzes

Kérdéseket a fórumban lehet feltenni: http://rchub.hu/hu-HU/forum/edzesek/12-pestlorinci-edzesek, vagy privát üzenetben az RcHUB-on a szervezőnél (Konvicny Péter).

Megjelent: 3948 alkalommal
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned