Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó:
Itt hirdetheted meg az eladó dolgaidat.
Fontos! A kereskedelmi hirdetéseket töröljük - a feladót figyelmeztetjük
Ha a figyelmeztetés hatástalan, azonnal kitiltjuk a feladót és ban-oljuk az IP-jét!

Ha elkelt a portéka, kérjük jelezd a moderátornak.
Ennek menete: kattints a "Jelentés a moderátornak" feliratra (az üzenetnél jobb alsó sarok). Indoklásba elég annyi, hogy "zárható/elkelt".
Így értesítést kapunk a zárható topikokról amit áthelyezünk máshova, így egy kicsit rendet tudunk tartani a szekcióban.

Téma: 1:5 FG 4WD Buggy eladó!

1:5 FG 4WD Buggy eladó! 2018 máj. 09 17:07 #10982

 • atitika
 • atitika profilkép
 • Offline
 • Újonc fórumozó
 • Hozzászólások: 10
 • Köszönetek: 4
 • Karma: 0
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.

1:5 FG 4WD Buggy eladó! 2018 máj. 09 17:06 #10981

 • atitika
 • atitika profilkép
 • Offline
 • Újonc fórumozó
 • Hozzászólások: 10
 • Köszönetek: 4
 • Karma: 0
Eladóvá vagy elcserélhetővé vált a címben említett 1:5 méretarányú 13 kilógrammos benzines modellautó.

A születési anyakönyvi kivonatát nem találom, hozzám csere útján került talán 4 évvel ezelőtt.
Babusgattam, dédelgettem, de sosem hozta azt a feelinget, (lehet, hogy nekem magasak vele szemben az elvárásaim) amit szerettem volna, főleg, hogy összkerékhajtásos a gép.
No mindegy, ennek örömére gondoltam, hogy tüzetesen átnézem, felújítom, foglalkozom vele, talán meghálálja majd idővel.
Eredetileg ugye van benne egy 26ccm-es Zenoah motor.
Ezt kikaptam, tettem bele másik (30,5ccm-es) főtengelyt - csapágyakat - hajtókart - dugót - csapszegeket - kosarakat - tömítéseket, mindent ami ilyenkor szükséges.
Megtiszteltem új kuplungszettel, egy 8 ezres fordulaton nyitó rugószettel, lendkereket és a hajtást tartó zsír új csapágykonzollal, Rovan berántóval, Pixi - féle killswitch-el, 4 ezres LiPo vevőakksival, alu kipufogóval és természetesen TGN tuning levegőszűrő szettel is, ami egy hibátlan Walbro karburátoron keresztül juttatja a hengerbe a megfelelő mennyiségű és keverékű 95-ös oktánszámú benzint TOTAL fullszintetikus, kifejezetten magas fordulatszámú 2 ütemű motorokhoz való keverékolajjal.
1:40-es arányban keverve. Hát mondanom sem kell, ennek literje hetes ezer forint. Cserébe nem rakódik le a hengerben semmi koksz, nem ég meg a dugó magas ( 10 ezer körüli ) fordulaton sem.
Az első lengéscsillapítók felső rögzítését egy helyi esztergályossal gyártattam le, mert ugye a fém gátlóházba betekert műanyag felső rész elég hamar eldobta a menetet, így kifolyt belőle az olaj. Jelenleg az a része is hibátlan.
Gumik, felnik még bőven használhatóak, a hátsó gumikban nincs tömés (szivacs) már azóta sem, mióta hozzám került a vas. Az elsőkben vannak.
A kormányszervót már a megérkezésekor cseréltem, mert javarészt nem működött, így a hozzá kapott új és tartaléknak szánt 33 kilós fröccsenésálló nem tudom milyen márkájút építettem be némi a rögzítésen tett átalakítással, ami a mai napig hibátlanul üzemel. Gáz - fék szervónak egy 12 kilós (tipusát nem tudom) szervó van beépítve. Mindezt védi egy egyedileg rácsozott alu védőburkolat, nehogy játék közben idegen test - anyag bekerüljön akár a hajtáslánchoz, akár az elektronikához.
A napokban megkapta az új 45eurós fékrendszert, mivel ugye 1db tárcsafék fékezi az egész autót a spur - pinion párosnál, így már normálisan meg is áll az autó a fékezéskor. B)

rc-car-online.de/de/products...5-und-1:6.html

Egyébként még bennehagyom a FlySky 2,4G-s vevőt is, így már csak egy azzal kompatibilis táv (akár HK-s, akár FlySky, de ha komoly a vevő, akkor távot is adok) szükséges, no meg persze a bekevert benzin, amivel ha megtöltöd a több mint fél literes üzemanyagtankot, akkor közel 45-50 percet lehet autózni.
Természetesen - mondhatnám úgyis, hogy - egy rugásra indul.
Mindkét esetben adom hozzá a gyári kipufogót és minden mást ami ennek az autónak a tartozéka, akár lecserélt, akár valamilyen okból kiszerelt alkatrészről beszélünk.
Röviden ennyi lenne a története az autónak, képek és videó a mellékelt linkeken. Kérésre még készítek képeket, azokat akár email-on is elküldöm, ha szükséges.
CSERÉBE szükségem lenne egy Kawasaki KX250 vagy Suzuki RM250 vagy Honda CR250 tipusú crossmotorra. Esetleg 125-ösök is mérlegelés tárgyát képezhetik. Csere esetén a részleteket egyeztetjük privátban.
Más cseretárgy NEM ÉRDEKEL köszönöm.
Az autó eladási ára háromszázezer forint, vagy ezer ojró. Természetesen ebben az esetben átvétel csak személyesen.
Csereértéke háromszázötvenezer forint.
Érdeklődni, ajánlani bármelyik elérhetőségemen lehet.Videó itt található:
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Nyilvános megtekintési jogosultság letiltva.